Ställ upp i SNÄf:s styrelse 2019!

Att sitta i SNÄf:s styrelse betyder att man lär sig väldigt mycket om föreningslivet utanför sin egen ämnesförening och hur Studentkåren fungerar. Förtroendeuppgifter på CV:n uppskattas i arbetslivet, och att vara aktiv i en förening erbjuder motvikt till studierna och skapar nätverk över fakultetsgränserna.

SNÄf:s styrelse sammanträder ungefär en gång per månad. Samtliga poster passar även för dig som inte har någon tidigare styrelseerfarenhet, SNÄf har ett aktivt stöd av tidigare styrelser. Vilken av posterna vill du ställa upp för?

Ställ upp, du behövs! Intresseanmälningar tas emot på snaf.styrelse(at)gmail.com. Den nya styrelsen väljs på föreningens höstmöte den 12.12.2018 kl 18 i Studentkårens lokal, salen Wilhelmsson! I samband med mötet bjuder SNÄf även alla sina medlemskorporationer på julglögg!
Välkomna!

Svenska Nationer och Ämnesföreningar r.f. har 9.11.2018 lediganslagit nedanstående poster.

Ordförande
Ordförande håller i trådarna och leder styrelsen. Du för ordet vid styrelsemötena och koordinerar verksamheten. Ordförande ser till att styrelsemedlemmarna tar hand om sina uppgifter och fungerar som stöd.
Studentkåren ordnar varje år utbildning för nya ordförande i början av året!

Sekreterare
Sekreteraren ansvarar för att det förs protokoll på styrelse- och föreningsmöten, att dessa skrivs rent och justeras av ordförande och protokolljusterare. Är texter med rätt information och prydlig struktur din passion är detta uppgiften för dig!

Skattmästare
Skattmästaren håller koll på föreningens tillgångar, gör upp budgeter och ansvarar för att de följs. Skattmästaren ansöker om understöd och får även lära sig grunderna i bokföring och redovisning.

Informatör
Ifall du tycker om att hålla omvärlden ajour via sociala medier är det här en post för dig. Informatören ansvarar för SNÄf:s sociala medier: Facebook, Instagram, och snaf.fi.

Programansvarig
Gillar du att ordna programkvällar, sitsar och liknande? Tillsammans med ditt programutskott ordnar ni evenemang för SNÄf:s medlemskorporationer!

Programutskott
Tillsammans med programansvariga jobbar ni för att verkställa evenemangen! Det kan vara dekorationer, matlagning, eller annat festfix!

Gulisansvarig
Gulisansvariga är som SNÄf:s egna tutor. Du deltar på medlemskorporationernas olika gulisintagningar/evenemang på hösten och informerar de nya första årets studerandena om SNÄf. Men ingen fara, du behöver inte delta på alla evenemang, utan har hjälp av din styrelse!

Kontaktsekreterare
Kontaktsekreteraren ansvarar för SNÄf:s kontakt till medlemsföreningarna och är länken mellan styrelsen och medlemskorporationerna.

Alumnansvarig
Till posten som alumnansvarig hör att hålla kontakten med tidigare SNÄf aktiva t.ex. genom att arrangera evenemang för dessa samt leta efter fler alumner i studentkårens arkiv. Därtill får man träffa en massa intressanta personer, alumner som samarbetspartners och andra SNÄffisar på SNÄf:s övriga evenemang!

Visste du att Svenska Nationer och Ämnesföreningar förr förkortades SveNÄ?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *