SNÄf styrelse 2015

Paula Palin, ordförande

Jag studerar statskunskap med förvaltning för andra året, med genusvetenskap som biämne. Har en lång föreningsbakgrund med början från högstadiet, nu senast har jag förra året verkat som ordförande för Statsvett, ämnesföreningen för statskunskapsstuderande vid Soc&kom och som styrelsemedlem i SNÄf. Jag ser framemot ett spännande år som SNÄfs ordförande, det ska bli roligt att få jobba med alla våra medlemskorporationer och se till att det är minst lika bra att studera på svenska på uni!

Max Åström, sekreterare

Jag heter Max och är en 22-årig österbottning. Jag är tredje årets medicine kandidat och har under min studietid främst varit aktiv inom Vasa nation, där jag år 2014 suttit i styrelsen som infoansvarig. Dessutom är jag medlem i Thorax och LKS, den finska medicineföreningen. Hösten 2014 blev jag vald till suppleant i universitetets studentkår, ett spännande uppdrag som jag ser fram emot. Som styrelsemedlem i SNÄf vill jag att svenska studerande bättre ska få koll på vad SNÄf är och vad vi gör, samt att väcka ett intresse för studerandepolitik.

Claes Bergh, Skattmästare

Jag heter Claes, är från Helsingfors och studerar statsvetenskap för andra
året på Soc&Kom. Jag har suttit i SNÄf styrelse år 2014 som ordinarie
medlem, och har representerat SNÄf i bl.a. delegationsvalets
centralvalnämnd. I år fungerar jag som SNÄfs skattmästare. Jag har varit
aktiv i föreningarna StudOrg och Statsvett sedan jag började på Soc&Kom.

Emma Nippala, informatör

Emma heter jag. Jag är tredje årets journaliststuderande på Soc&kom. Jag har varit föreningsaktiv i vad som känns som hela mitt lilla liv. Under året som gått har jag fungerat som årsfestmarskalk för StudOrg och suttit som Snäfs representant i Ylioppilaslehden kustannus styrelse. Som informatör för Snäf vill jag se till att medlemsföreningarnas medlemmar vet vad det är SNÄf på riktigt gör och vad det har med dem att göra.

Martina Forsman, kontaktsekreterare

Jag heter Martina Forsman, 23-åring andra årets juris studerande och tre årets ekonomi studerande. Inom Codex har jag varit aktiv inom utskott och inom SHS varit tutor och ordnat internationella evenemang. Jag har även suttit ett flertal år inom min scoutkårs styrelse.

Alexander Karlman, programansvarig

Pauliina Perkonoja, styrelsemedlem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *