Ordförandes hösthälsning!

Hösten har kommit igång och de nya gulisarna har hittat med i studielivet genom en ämnesförening, nation eller kanske genom någon annan studentorganisation. De flesta gulisintagningar är förbi och höstens vardagsrutiner har börjat rulla på, eller så mycket rutiner som det kan bli i ett varierande studieliv. Även i höst blir det sitsar, varvat med studier, seminarier och årsfester bland SNÄf:s medlemskorporationer.

Höstens program i SNÄf kommer att bestå av den traditionella Ost & Vinkvällen på Nypolen 24.10. en Sits 17.11 samt Julglögg med valmöte 11.12. Till alla evenemang är medlemmar av SNÄf:s medlemskorporationer hjärtligt välkomna med dvs. är du medlem av en svenskspråkig ämnesförening eller nation vid Helsingfors universitets studentkår är det stor sannolikhet att din organisation är med i SNÄf (om du är osäker kan du kolla här i listan).

SNÄf börjar även småningom leta efter nästa års aktiva: både styrelse och funktionärer. Därför, om du har minsta intresse för att vara med och påverka studerandes vardag eller med och ordna tvärvetenskapliga evenemang för studerande från olika nationer och fakulteter ber jag dig vänligen ta kontakt med någon i styrelsen. Alla från gulis till gamyl är hjärtligt välkommna med i SNÄf:s verksamhet. I samband med vår Ost och vinkväll hålls ett öppet SNÄf styrelsemöte där du kan delta om du blev nyfiken på vad vi håller på med. På valmötet 11.12 väljs den nya styrelsen. Utöver årets poster: ordförande, sekreterare, skattmästare, programansvarig, kontaktsekreterare, gulisansvarig och alumnansvarig kommer vi även att välja en valchef samt årsfestmarskalkar och funktionärer.

I år blir det äntligen dags för SNÄf sits den 17.11! Det har gått ett tag sedan SNÄf:s senaste sits: Hollywoodsitsen, men nu är det igen dags att träffa gamla och nya bekantskaper från olika nationer och studieinriktningar.

På SNÄf:s agenda för hösten finns även att fortsätta utveckla alumninätverket i samarbete med Helsingfors universitets alumner. Vi hade en lyckad första träff med alumnerna på Pjazza och det var roligt att se att så många tidigare SNÄf aktiva ännu vill vara med!

Hoppas att du får en riktigt skön höst och att vi ses på något av SNÄf:s evenemang!

Emilia Granqvist
Svenska Nationer och Ämnesföreningar rf
Ordförande

Too long, didn´t read:
24.10            Ost & Vinkväll med öppet styrelsemöte
17.11             SNÄf Sits
11.12             Julglögg & Höstmöte

Kom med i SNÄf:s verksamhet 2018: Ta kontakt med någon i styrelsen!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *